Tag et bæredygtig valg for dig og dit barn med babynature.dk

By:

babynature1

Som forælder tænker man meget på sit barns ve og vel. Særligt de helt små børn har brug for vejledning og hjælp, og forældrene må tage mange valg på barnets vegne. En af måderne du kan sikre dit barn en tryg opvækst, er at sørge for et sundt og bæredygtigt miljø. Det kan du gøre ved at købe bæredygtigt tøj, legetøj og tilbehør hos babynature.dk

Tøjet er fremstillet af organisk materiale, for eksempel uld, hvilket betyder at du undgår syntetiske stoffer, som kan være farlige for både dig, dit barn og miljøet. Små børn er nemlig særligt modtagelige overfor udefrakommende stoffer, så det er vigtigt at du overvejer hvilke produkter, dit barn kommer i kontakt med.

Økologisk uld er slidstærkt og skal ikke vaskes lige så ofte som syntetiske stoffer. Økologisk bomuld kan modsat uld kogevaskes, og har ligesom uld en bedre åndbarhed end syntetisk stof. Derfor er det en god idé at købe de ting, der sjældent vaskes – såsom cardigans, huer, og andet overtøj – i uld, og body’er, undertøj og nattøj i bomuld.

babynature2

Legetøj og tilbehør i god og ansvarlig kvalitet

Det er vigtigt for børns indlæringsevne, at de får lov til at lege og være kreative. Du kan finde en lang række forskellige typer legetøj på hjemmesiden, blandt andet dukker, bamser, og legemad i træ. Trælegetøj er ikke blot bæredygtigt, det er også ofte mere holdbart end plasticlegetøj.

Til de pynteglade børn kan du finde neglelak og lege-makeup uden skadelige tilsætningsstoffer. Neglelakken er af den type, der kan fjernes uden acetone, så dit barn undgår det skrappe kemikalie.

Dit bæredygtige valg hjælper ikke kun dig og din familie med at undgå skadelige stoffer, det hjælper også resten af verden. Du mindsker nemlig dit negative aftryk på verden, når du undgår tøj og legetøj produceret ved hjælp af skarpe kemikalier. På den måde tager du ansvar ved at købe bæredygtigt.

Posted in: Børn