Tag på afslappende campingtur lige ved stranden

By:

Du kender sikkert følelsen af, at der går lidt for meget hverdag i den. Arbejde, børnepasning, madlavning, rengøring, havearbejde, og så starter det hele forfra. Selvom pligter er en del af livet, har vi nogle gange brug for en pause fra hverdagen. Der skal opleves, som senere kan blive et godt minde, I kan tale om rundt om middagsbordet eller over opvasken. Sådan en oplevelse kan I få med en dejlig campingtur på Saksild Strand Camping, der er en skøn campingplads i Odder.

Det behøver nemlig hverken være kæmpestort eller dyrt at have en fantastisk oplevelse med familien. En ferieuge eller weekendtur på Saksild Strand Camping byder på masser af muligheder for sjov og hygge for hele familien. Som navnet antyder, ligger campingpladsen lige ved en dejlig badestrand, og der er masser af flot natur i området, der indbyder til gåture og leg.

Faciliteter på campingpladsen

  • 220 strømpladser og 18 hytter. Uanset om I foretrækker telt, campingvogn eller hytte, er der plads til jer på Saksild Strand Camping.
  • Adgang til toilet, bad, køkken, spiserum og vaskeri. Alle gæster har selvfølgelig adgang til det lækre og moderne serviceområde på campingpladsen. De større hytter har endda eget toilet, bad og køkken.
  • Swimmingpool. Der er masser af mulighed for sjov og leg i campingpladsens store swimmingpool.

Campingpladsen ligger desuden bare 25 kilometer fra Aarhus, så I har rig mulighed for at besøge smilets by på jeres ferie. Her kan I for eksempel tage på shoppingtur på den store gågade eller i Bruhns Galleri, I kan spise på en af de mange hyggelige restauranter ved åen, eller I kan besøge nogle af de spændende museer.

Vil du vide mere? Læs meget mere på Saksild.dk, eller kontakt campingpladsen på telefon: +45 86 55 81 30 eller e-mail: info@saksild.dk for at høre mere.

Posted in: Ferie