Til ethvert arbejde passer det rette arbejdstøj

By:

image

I alle de mange forskellige brancher, folk arbejder i, er der en form for dresscode. Nogle steder er den afslappet, og de ansatte beslutter selv hvad de møder op i. Men langt de fleste steder er der normer for hvad der passer sig. Således også i den tunge industri, i landbruget og i mange servicefag, hvor det rette arbejdstøj er afgørende for arbejdet.

Flere og flere arbejdspladser er i dag af den type, der har ganske lidt med fysisk arbejde at gøre, og mere med eksempelvis kommunikation, logistik og marketing at gøre. Men selv på kontorerne rundt omkring i de store byer er det vigtigt at have det rigtige tøj på for at kunne udføre sit arbejde. Således vil en journalist for eksempel have problemer med at blive taget alvorligt af sin kilde, hvis hun møder op i nattøj.

I de fag, hvor arbejdsbyrden er mere fysisk, kan det være svært at tage sig selv seriøst hvis ikke tøjet er i orden. Dette skal forstås således, at hvis man ikke har det rigtige tøj på, kan det hindre én i at tage ’ordentligt fat’. Man kender det måske selv fra køkkenet, når man skal bage en kage – man vil helst have et forklæde på, før man begynder at lægge kræfterne i.

image-1

Arbejdstøj motiverer og gør dine medarbejdere trygge

Det rette arbejdstøj kan således motivere medarbejdere og øge deres selvsikkerhed i deres forskellige arbejdssituationer. I restaurationsbranchen, landbruget og den tunge industri er det derfor vigtigt at have slidstærkt tøj på, der beskytter medarbejderne og hjælper dem til at undgå skader og ulykker.

Derfor bruger man brandsikkert stof i mange køkkenuniformer, vandtætte dragter på mange landbrug og beskyttelsessko i den tunge industri. Beskyttelsessko kan være et vigtigt supplement når man arbejder med tunge emner. Medarbejdere vil føle sig sikrere, hvis de er dækket ind mod ærgerlige fodskader. Desuden vil det øge deres tillid til arbejdsgiveren, fordi han udviser bekymring for dem.

På ekco.dk kan du finde et bredt udvalg af arbejdstøj til netop restaurationsbranchen, industrien og landbruget. Ekco har stor erfaring og ekspertise i at hjælpe dig med at finde netop det, du har brug for. De kan også komme ud til din arbejdsplads med vareprøver, så du kan træffe et velfunderet valg.

At investere i arbejdstøj er at investere i dig selv og dine medarbejdere. Med den rette uniform er I godt klædt på til at møde hverdagens opgaver.

Posted in: Arbejde