Transport løbehjul, almindelig løbehjul eller trick løbehjul?

By:

Der findes mange forskellige typer løbehjul. Alt afhængig om du skal bruge det som transportmiddel, til tricks eller bare til almindelig brug, så skal du sørge for at købe den rigtige type løbehjul. Her kan Ajscooters.dk hjælpe dig.

AJ Scooters er eksperter i løbehjul og har et stort udvalg af alle typer løbehjul. Det almindelig løbehjul er velegnet til børn og bruges ofte på kortere ture eller til leg. Transport løbehjulet derimod har en større diameter og egner sig bedre til længere ture. Det kræver mindre anstrengelse at køre på, er retningsstabil og mere hårdfør overfor ujævnheder i vejen. Kan desuden også bruges af både voksne og børn.

Til sidst er der trick løbehjulet, som man ofte ser i skateparken eller bybilledet. Trick løbehjul er som navnet indikerer velegnet til trick og bygget til hårde stød, hop og grinding. Hos Ajscooters kan bygge dit eget custom trick løbehjul og sammensætte dele præcis, som du ønsker. Perfekt til ægte trick scooter nørder.

Ajscooters har ikke blot et utal af løbehjul, men også reservedele til alle mærker og typer løbehjul, såvel som beskyttelsesudstyr og streetwear – for løbehjul er ikke blot en sportsgren, det er en livsstil.

Posted in: ajscootersdk