Ultimativ komfort og eksklusivitet med kontinentalsenge

By:

Er du træt af at skulle dele en lille seng eller boksmadras med dit hjertes udkårne, nu hvor hvedebrøds dagene er forbi, og den hårde hverdag trænger sig på? Så burde i overveje at investere i en lækker og komfortabel kontinentalseng. Med en kontinentalseng kan I sove sammen uden at forstyrre hinanden, og samtidig ligge komfortabelt og trygt.

Sov roligt sammen på en lækker kontinentalseng

Hvis du ønsker den ultimative luksus oplevelse ved sengetid, kan det kun anbefales, at du anskaffer dig en såkaldt kontinentalseng. Måske kender du de eksklusive kontinental senge fra amerikanske film og serier – kontinental senge i helt store størrelser er standard i mange amerikanske hjem, og har efterhånden også vundet indpas herhjemme.

Hvis man skal dele seng med sin kæreste eller ægtefælle, og stadig have god plads til at brede sig mens man sover, bør man investere i en stor seng – det er vigtigt for søvnens kvalitet, at man ikke føler sig presset eller kvalt, når kroppen skal have hvile og lade op til endnu en hård arbejdsdag. Derfor kan det godt anbefales at prioritere sengen, og ikke gå på kompromis med hverken komfort, design eller størrelse.

En ægte kontinentalseng fås typisk med stor sengegavl, solide ben, og en base bestående af to tykke boksmadrasser, to vendbare madrasser, og gerne ekstra topmadrasser. Når man sover i en høj kontinentalseng føler man sig således ganske som prinsessen på ærten – du får ganske enkelt ikke bedre komfort for pengene!

Kontinentalsenge fra Delfin Sengecenter

Hos Delfin Sengecenter finder du et stort udvalg af de eksklusive kontinentalsenge, som har maksimal liggekomfort og samtidig er smukke og dekorative møbler. De lækre kontinentalsenge kommer fra anerkendte producenter så som Tempur, Dunlopillo og Jensen, og findes i mange forskellige prisklasser.

Du kan se det store udvalg af kontinentalsenge og andre sengetyper på delfinsengecenter.dk