Vælg en færdighæk og få hurtigt ly og bliv skærmet for nysgerrige blikke

By:

Du kan gå og vente i mange år på, at din hæk kommer op af jorden, hvis du vil plante en ny hæk fra spæde små buske. Det kan være, at du har haft et hegn tidligere, og at du nu hellere vil have en levende og grøn hæk. Det kan også være, at du er flyttet i nybyggeri, hvor der slet ikke er en hæk rundt om haven. I begge tilfælde kan du blive meget utålmodig. Det kan derfor være en god ide for dig, at du vælger en færdighæk. Så kan du cutte flere år af ventetiden i forhold til at have en stor flot hæk. 

Et godt sted for dig at købe en færdighæk er på webshoppen primafaerdighaek.dk. De har specialiseret sig i at forhandle hække af en række forskellige sorter. Fælles for dem er, at de allerede er så høje, at de både skærmer for de værste nysgerrige blikke, og at de kan give noget mere læ i haven. Det er frygtelig ubehageligt for dig at være i din have, hvis du føler, at alle kan se direkte derind, eller hvis blæsten suser lige ind, når der ikke er nogen former for læ. 

Det kan være meget forskelligt, hvilken form for hæk du gerne vil have. Mange foretrækker bøgehække. De er nemme at passe og kan blive meget tætte, så det ikke er muligt at se ind til naboen. Hvis du gerne vil have en bøgehæk, der skiller sig lidt ud fra de andre i kvarteret, kan du vælge en hæk i rødbøg, hvor bladene har en rødlig farve.

Det kan også være, at du gerne vil have en helt anden form for hæk. Det kan for eksempel være en hæk af kristtorn. Den har nogle flotte kraftigt grønne takkede blade, der er med til at give en tæt og flot hæk.