Vær varm i en kold tid

By:

Skal dit barn være varmt klædt på i den kolde tid? Kalenderen siger snart december, og det kolde, våde og mørke vejr har for længst fået fat med dage, der kræver lidt ekstra varme og lag i vores beklædning. Ikke mindst til vores kære små, der skal kunne holde varmen, når de begiver sig ud i det kolde vejr, og samtidig også kunne holde til leg på legepladsen. Men bare fordi kalenderen siger vinter, betyder det ikke, at vi skal gå på kompromis med hverken varme, kvalitet eller udseende. Vintermode til børn går heldigvis hånd i hånd med kvalitet, så dit barn både kan være smart og praktisk – og selvfølgelig holde på varmen.

Flyverdragt til de små, dunjakke til de store
Til de kolde dage med sol og frost, eller når sneen først kommer, og det kribler i de små for at komme ud, så er en flyverdragt eller heldragt det perfekte vintertøj at trække i. Flyverdragten holder kroppen varm, den er behagelig at have på og gør det nemt for børnene at lege. Og med det i tankerne så er det jo ikke så mærkeligt, at flyverdragten i disse år også har indtaget moden hos kvinderne. Den er smart, og den er praktisk – uanset din alder.

Har du lidt større børn, som derimod ikke synes, det er det fedeste at hoppe i en flyverdragt, så er en dunjakke og et par forede overtræksbukser et hit. Dunjakken holder overkroppen varm og fås i mange smarte varianter, og med et par overtræksbukser kan du nemt tilpasse dig vejret.

Med fødderne godt klædt på til at klare vinteren
Men det er jo ikke kun overtøjet, der skal sikre, at vores børn kommer godt gennem vinteren. Vi må ikke glemme vores fodtøj, og her er Angulus en af de store spillere på markedet, der giver praktisk, smart og komfortabelt fodtøj til dine børn. Du kender måske Angulus sko for den lidt fodformede facon, og netop den facon giver dine børn god bevægelighed.

Angulus vinterstøvler er håndlavet og fås til både drenge og piger med snørrebånd og velcro, og de er alle kendetegnet ved den solide gummisål. Prøv fx en vinterstøvle med uldfor og tex, der med velcrolukningen gør det nemt at tilpasse foden. Uldforet holder foden varm, og mellemlaget med tex-membranen gør støvlen vandtæt og åndbar. Så træk dine børns fødder i et par Angulus vinterstøvler og vær godt klædt på til vinteren.

Posted in: Angulus