Velkommen til Japebo – vi er specialister i kvalitets høreapparater

By:

Velkommen til Japebo – vi er specialister i kvalitets høreapparater, og vi samarbejde udelukkende med de allerbedste producenter på markedet.

Oticon

Oticon er en dansk producent, som har over 100 års erfaring på markedet. De er uden tvivl blandt verdens allerbedste producenter på markedet, og derfor er vi naturligvis også glade for vores samarbejde med Oticon.  

Oticons producerer blandt andet trådløst tilbehør til batterier og lydkupler, og blandt deres mest populære produkter finder man deres ‘ConnectLine‘-serie, som har følgende fordele.

– Deres høreapparater kan bruges som et trådløst headset.

– Deres høreapparater har en TV-adapter, som giver en trådløs opkobling til fjernsynet, så man derved ved hjælp af sit høreapparat kan tilpasse lydniveauet på sin TV-enhed.

Hos Japebo er vi eksperter i Oticons produkter, og vi sidder derfor altid klar til at vejlede dig om deres løsninger inden for høreapparater.

Widex

Blandt vores mest populære løsninger inden for høreapparater finder vi også produkter fra Widex, som har over 60 års erfaring i at levere kvalitets høreapparater. Deres produkter forhandles i over 100 lande, og virksomheden er derfor i dag blandt verdens førende på området. 

Widex er blandt andet specialister i de trådløse høreapparater, som blandt andet har følgende fordele.

– Widex arbejder konstant på at opnå den mest naturlige lyd.

– Deres løsninger er skræddersyet til alle former for hverdagsbrug.

Hvis du ønsker at få mest muligt ud af dine høreapparater, så er vedligeholdelse altafgørende. Det gælder ikke kun dit høreapparats batteri, men det er også ekstremt vigtigt, at du regelmæssigt sørger for at rense og tørre dit høreapparat. Derfor kan vi anbefale tørreboksen ‘DRY-GO UV’ fra Widex. Deres tørreboks er naturligvis fuldstændig hygiejnisk, og derfor er risikoen for øreinfektioner minimal.

Har du spørgsmål om Widexs løsninger, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. 

Vi kan kontaktes på følgende.

Kontakt

Tel: 80 20 80 90

Mail: info@japebo.dk

 

 

 

Posted in: Widex