Vigtige kosttilskud til dig som træner og dyrker sport

By:

Kosttilskud bidrager til at forbedre dine præstationer, når du træner eller deltager i sportskonkurrencer. Men hvilke kosttilskud du skal vælge at tage afhænger af, hvilken slags træning du laver, og hvilke resultater du ønsker at opnå. Det er selvfølgelig vigtigt, at du spiser en sund og varieret kost, selvom du tager kosttilskud, men med kosttilskud kan du opbygge flere muskler og tilføre kroppen ekstra energi. Inden du går på jagt på nettet efter kosttilskud til billige priser, så er det godt at få afklaret, hvilke kosttilskud der er gode i forbindelse med træning.

Opbyg musklerne med protein

Det er vigtigt at indtage protein, når du træner fitness eller dyrker sport. Du kan eksempelvis indtage det koncentrerede kosttilskud BCAA, som indeholder aminosyrer, der hjælper dig med at bevare din muskelmasse under vægttab, samtidig med at det fremmer muskelvæksten. Af kendte mærker findes proteinpulveret Nutramino +Pro BCAA Powder Summer, som øger muskelmassen. Nutramino +Pro Pre-Workout Powder er til dig, som gerne vil have ekstra energi, når du træner. Proteinbarer er et hurtigt mellemmåltid, som giver dig et stabilt energiniveau, når du træner, og her kan du få et utal af varianter.

Kreatin til vægtløftning og styrketræning

Kreatin er et anerkendt kosttilskud, som fremmer præstationen hos folk, der dyrker eksempelvis bodybuilding, vægtløftning eller styrketræning. Kreatin er med andre ord et super kosttilskud at indtage, hvis du gerne vil have ekstra kraft til at løfte noget tungt. Der er ingen bivirkningen ved kreatin, der blandt andet fås som pulver i mærkerne Creatine og LinusPro Creatine.

Mere energi med kulhydrater

Med kulhydrater kan du holde et højt energiniveau før, under og efter din træning, og en kombination af kulhydrat og protein efter træning sikrer dig en optimal restitution. Du kan købe forskellige varianter af Weight Gainers i f.eks. mærket Mutant Mass eller Optimum Nutrition.

Vigtige Omega-3 fedtsyrer

Fisk indeholder essentielle Omega-3 fedtsyrer, og hvis du spiser for lidt fisk i det daglige, kan det anbefales at supplere med fiskeolie, der fås i kapsler. Billigfitness.dk har et stort sortiment af kosttilskud til dig, som træner fitness eller dyrker sport, og her finder du blandt andet de ovennævnte produkter til favorable priser.  

Posted in: Kosttilskud