Vil du starte din karriere som økonomielev?

By:

Drømmer du om en karriere inden for tal?

Elsker du at arbejde med tal og økonomi – så er der god mulighed for, at du bør starte din karriere som økonomielev.

Måske har du en drøm om at blive CFO i et stort internationalt firma. Eller måske regnskabschef. Eller måske noget helt tredje som har med tal og økonomi at gøre. 

Hvis du kan nikke ja til ovenstående punkter, så vil det helt sikkert være en fordel for dig, at få et solidt fundament, hvor du bliver godt rustet til dine fremtidige opgaver og muligheder.

Bliv økonomielev og kombinér teori med praksis

Hos virksomheden Frode Laursen tilbyder de rigtig gode muligheder for økonomielever.

Jobbet som økonomielev giver dig en unik kombination af teori og praksis. På den ene side arbejder du i en økonomiafdeling, hvor du bliver en del af de faglige ressourcer med egne ansvarsområder. Og på den anden side får du et spændende uddannelsesforløb på Aarhus Business College.

I det daglige praktiske arbejde i virksomheden vil du blive mødt af mange spændende udfordringer, og jo mere du putter på, jo mere spændende og udfordende opgaver vil du få. Du har altså selv mulighed for at bestemme, hvor stejl din læringskurve skal være.

Du kan glæde dig til at  beskæftige dig med relevante fagområder som eksempelvis  økonomistyring, løn, debitor- og kreditorbogholderi samt regnskaber. Kort sag, alt hvad du næsten kan ønske dig som økonomielev.

Hvordan bliver du økonomielev? 

Udover at elske alt hvad der har med tal, økonomi og regnskab at gøre, så er der nogle formelle uddannelsesmæssige kriterier, som du skal være opmærksom på, før du søger uddannelsen som økonomielev hos Frode Laursen.

Din baggrund kan være EUX rettet mod kontor. Det kan også være STX, HTX eller HF. Eller du kan have en baggrund, hvor du har bestået HHX.

Som du kan se,så er der mange indgangsvinkler til økonomielevuddannelsen.

Hvad er mulighederne når du er uddannet økonomielev

Når du har færdiggjort din uddannelse, så er der mange døre som åbner sig. For det første bliver omkring 80 % af alle elever fastansat, efter endt uddannelse. 

Du får en solid grundlæggende viden og ekspertise, som du kan tage med dig videre i erhvervslivet og din karriere. En del vælger desuden at læse videre og gennemføre en HD-uddannelse, på et senere tidspunkt.

Husk alt det sjove ved siden af  

Når du er økonomielev hos Frode Laursen, så er det hele ikke kun arbejde og studie. Der er nemlig masser af sociale arrangementer for eleverne. 

Og i de afdelinger hvor du arbejder, er der tæt sammenhold og god sparring.

Grib fremtiden –  bliv økonomielev.

 

Posted in: Økonomielev