Vita Eos lamper hos Lampeguru

By:

Den danske webshop Lampeguru.dk tilbyder et bredt udvalg af lamper. Her finder du lamper i flot, tidssvarende design, blandt andet den populære Eos fjerlampe fra producenten Vita. Vita Eos er lampen til dig, der har smag for det stilrene og det udtryksfulde, og som ønsker at indrette dit hjem herefter. Lampen ligner til forveksling en sky, takket være de mange hvide fjer, som er syet på lampens overflade.

Eos-lampen fra Vita giver rummet en blød og behagelig belysning. Du kan evt. skifte den almindelige pære ud med en skiftende LED-pære. På den måde kan du skabe en helt anden stemning i lokalet. Eos-lamperne fås i forskellige størrelser og du kan både vælge mellem lamper der skal hænge i loftet, og lamper som skal stå på dit gulv. Derudover kan du også frit vælge, om din lampe skal være omsluttet af de originale, kridhvide fjer, eller om fjerene skal have et lysebrunt eller et gråt skær. Der er således ingen begrænsninger, når du skal finde den Eos-lampe, der passer bedst til dit hjem og til dine ønsker. Leder du for eksempel efter en sød, enkel detalje i form af en lampe, der kan hænge over sofabordet eller i spisestuen? Vælg mellem Eos mini, Eos, medium og Eos large. Du har hjemmet – vi har lampen, der passer til.

Dekorer dit hjem med denne luksuslampe fra danske Vita, og glæd dig selv med udsigten til at skulle se på denne smukke lampe i mange år. Vita er kendt for at producere lamper af ekstraordinært høj kvalitet, hvilket er en af grundene til at vi hos Lampeguru.dk forhandler lamperne. Hos Lampeguru lægger de i høj grad vægt på kvalitet, og på hver enkelt kundes tilfredshed efter at have handlet med os. Besøg deres webshop, og lad dig inspirere af det store udvalg inden for Vita Eos-lamper.

Posted in: Vita eos