Lækkerier fra Olechokolade.dk

By:

Der var engang en mand der hed Ole, som i 1966 besluttede sig for, at Danmark havde brug for et sted, hvor man kunne finde den lækreste chokolade i stort udvalg og til fair priser. Han var iværksætter og ildsjæl og fast besluttet på at få projektet til at lykkes, så danskerne ikke skulle nøjes med den middelmådige chokolade, der var at finde på hylderne i supermarkedet. 

Gode råvarer og god sans for smag 

Ole fandt de bedste råvarer og gik aldrig på kompromis med kvaliteten – det gør han stadig ikke og hans smagssans har altid været helt i top. Det var den også dengang i 1966, da han gik igang med at udvikle den bedste chokolade på markedet. Det hele foregik på en lille fabrik i Danmark, hvor der den dag idag stadig bliver produceret fantastisk håndlavet chokolade af dygtige og passionerede mennesker, der elsker chokolade. 

En familievirksomhed

Med tiden fik Ole også tid til andre ting end chokoladen og i løbet af årene stiftede han familie. Idag har Oles to virksomme døtre overtaget chokoladefabrikken og med den filosofiske arv fra deres far lever Oles chokolade videre i den rette ånd – stadig med fokus på kvalitet og smag. 

Håndlavet kvalitet

Hos Olechokolade.dk finder man et stort udvalg af alle lækkerierne fra den familieejede virksomhed, som stadig kun fremstiller håndlavet chokolade. Oles døtre sætter, ligesom Ole gjorde det før dem, en ære i at gøre hvert eneste lille stykke chokolade til et kunstværk og en smagsoplevelse udover det sædvanlige. 

Forkæl dig selv eller dine ansatte

Hos Olechokolade.dk kan du få en aftale i stand, så du kan forkæle dine ansatte eller dine kunder med lækre små stykker chokolade. Du kan endda få dit eget logo på indpakningen, så du kan få dit firmanavn til at pryde lækkerierne. Der kan vælges imellem forskellige størrelser æsker, mens du også kan vælge at få små pakker med et enkelt stykke chokolade i hver. 

Til særlige dage

Hos Olechokolade.dk finder man også chokolade til særlige dage eller til særlige højtider. Snart står valentinsdag for døren og vil du forkæle en du har kær med en hjerteformet æske med himmelske mundfulde, så finder du dem hos Ole og hans døtre. Til Påske finder du overdådige påskeæg i smukt design – og selvfølgligt fremstillet i hånden af chokolade i den bedste kvalitet. Du kan også sammensætte kurve til særlige lejligheder, mens der også findes et stort julesortiment på hjemmesiden.