Lækre Japanske senge i høj kvalitet

By:

image

Glem alt om store, klodsede kontinentalsenge og hårde boksmadrasser. Spring ud i noget helt nyt og anderledes med de lækre japanske senge fra Futonhouse.dk. Sengen består af en traditionel futonramme i skandinavisk fyrretræ med en behagelig futonmadras oven på. Og du kan få den i forskellige størrelser og design.

Sov godt!

Din søvn er vigtig, både for din sundhed, dit humør og dit overskud. Derfor er du måske skeptisk ved tanken om at købe de lave, simple japanske senge. For sover man nu ordentligt i dem? Futonhouse.dk vil gerne aflive myten om, at futonmadrasser er hårde. Madrasserne i deres Japanske senge er utroligt behagelige, i høj kvalitet og sikrer dig en høj sovekomfort. Samtidig får du en seng med et smukt, minimalistisk udtryk.

image-1

Hvis du for alvor ønsker at lade dig inspirere af den japanske stil, kan du tilkøbe Tatami måtter til din japanske seng. Futonhouse.dk tilbyder også et udvalg af lagner og andet tilbehør, der passer til sengene.

Futonhouse.dk tilbyder

  • Sikker nethandel. Futonhouse.dk er E-mærke-certificeret. Derfor kan du stole på en tryg og sikker handel i deres webbutik.
  • Fleksibel fragt. Du får gratis og hurtig fragt og levering i Danmark, hvis du køber for mere end 3000 kr. Sengen bliver leveret til den ønskede etage og gerne om aftenen, hvis det passer dig bedst.
  • Personlig rådgivning. Det dygtige personale hos Futonhouse.dk sidder klar ved telefonen til at rådgive dig om dit køb.
  • 3 ugers ombytning på madrasser. For at sikre, at du får den helt rigtige seng og en god nattesøvn, tilbyder Futonhouse.dk hele 3 ugers ombytning på madrasser.

Tøv ikke med at kontakte Fotunhouse.dk på tlf.: 86 10 47 70 eller mail: info@futonhouse.dk, hvis du vil vide mere.

Posted in: Bolig