Spray tan giver dig den rette kulør – endda også på farten

By:

Med en spray tan er du ikke længere afhængig af, at den drilske danske sol står højest på himmelen (hvilket heller ikke er sundt for din hud at ligge under for længe), ej heller behøver du købe dig fattig i rejser sydpå, hvor solen er mere tilbøjelig til at hænge længere tid på himmelen.

Du behøver heller ikke kigge på uret og tjekke åbningstider for at vide, hvornår du skal besøge dit lokale solarium for at påføre din krop den ønskede kulør. Og hvis du bor langt fra det nærmeste solarie, kan det blive en heldagsbeskæftigelse at få lidt farve på kroppen.

Spray-tan er løsningen for dig, og den slags spray-tan-løsninger findes i forskellige udformninger, der både passer til din pengepung og areal derhjemme, men fællesnævneren her er, at du helt og holdent selv bestemmer, hvornår du ønsker at få lidt kulør efter den tilstræbte nuance, alle døgnets 24 timer – året rundt.

Måske forestiller du dig spray-tan som en stor boks, man stiller sig ind i og bliver sprøjtet rundt på hele kroppen fra forskellige punkter i maskinen, mens man har badetøj og dykkerbriller på.

Sådan en maskine man kan sagtens købe til at have stående derhjemme, men den optager en del plads, og man har måske ikke lige et engangsbeløb i den størrelse til at købe den løsning.

Men der findes heldigvis en meget mindre spray-tan-løsning, som fylder meget mindre og som er til at have med på farten – og ikke koster særligt meget.

Det er en håndholdt spray-tan-maskine, som man kan betjene med en enkelt hånd. Man påfører simpelthen blot den ønskede væske med den rette kulør i bunden af maskinen, og så virker spay-tan-maskinen som en forstøver, som man kan fordele kuløren rundt på kroppen med.

Så kan man sprøjte så længe, man lyster (selvfølgelig så længe, man følger de medfølgende anvisninger) og det antal gange, man ønsker sig.

Man kan endda få en fin rejsetaske til denne spray-tan-maskine!

Posted in: Spray tan