Udendørs skraldespande der gør en forskel

By:

Til kamp mod skrald og affald

Alt for mange steder i det offentlige rum flyder det med skrald og affald. Det ser virkelig grimt ud og det går også ud over dyrelivet i området. Med udendørs skraldespande fra Clean Management får folk den helt perfekte mulighed for at komme nemt og hurtigt af med deres skrald. Dermed er der ikke længere nogen undskyldning for at dumpe affald i det offentlige rum eller det, der er vores allesammens natur. For det er lige så let at smide affaldet i en af vores udendørs skraldespande, som det er at efterlade det på jorden.

Skraldespande med rådgivning

Clean Management leverer en stor del af de skraldespande, du møder, når du bevæger dig rundt i det danske landskab. I vores store sortiment af udendørs skraldespande finder du eksempelvis den klassiske Ranger, der kan rumme op til 170 liter skrald, en Landmark, en klassisk udendørs skraldespand fra USA, eller en smart tippevogn til transport af affald. Fælles for de udendørs skraldespande vi sælger er, at de både tjener til at indsamle skrald, men også er designet sådan, at de faktisk er til at holde ud at kigge på. For vi mener, at når et produkt skal stilles op, der hvor du færdes mest, så skal designet selvfølgelig også være i orden. For at funktionalitet og design lever op til vores kunders krav, så tilbyder Clean Management ikke bare udendørs skraldespande men også en uforpligtende rådgivning, så vi sammen kan finde frem til den skraldespand, der passer bedst til jeres ønsker og behov.  

Lad os tage skraldet

Hos Clean Management leverer vi de innovative produkter, der gør det muligt for dig at bevæge dig rundt udendørs, uden at du møder bunker af skrald og affald. Vi er nemlig førende i at levere de udendørs faciliteter, der gør det offentlige rum til et pænt sted at være. Ud over udendørs skraldespande så leverer vi også askebægere og løsninger til din hunds efterladenskaber. Fælles for de produkter vi sælger er, at de er nøje udvalgt efter den inspiration, vi har hentet på for eksempel messer, vi har besøgt i udlandet. Men også de producenter vi samarbejder med har inspireret os i retning mod kun at levere de allerbedste produkter til vores kunder.