Det klassiske valg

By:

Bambusgardiner er et klassisk gardin, som alle kender. Bambusgardiner kan være en flot måde at tilføreet frisk pust til din bolig, samtidig med at de har en funktionel kvalitet. Bambusgardiner kan være med tilat skabe et tidløs og smukt udtryk i dit hjem som du kan være stolt af. Bambusgardiner har været brugt ilang tid, og de er noget som virker til aldrig at gå af mode. Bambusgardiner er både praktiske og smukke,og de kan passe til ethvert hjem.

Opsæt gardiner med god samvittighed

Hvis du gerne vil være med at passe på planeten og klimaet, så er bambusgardiner en rigtig god løsning,når du står og skal bruge nye gardiner til dit hjem. Som materiale er bambus meget bæredygtigt, da detvokser hurtigt. På den måde er det et oplagt materiale at lave gardiner af. I forhold til normalt træ såomdanner bambus 35% mere CO2 til ilt end et gennemsnitligt træ, og det er derfor et oplagt valg nårman gerne vil have en bæredygtig produktion af gardiner.

Et udtryk der passer dig

Bambusgardiner er smukke og kan være en god tilføjelse i ethvert hjem, fordi de kan tilpasses næstenalt. De har et neutralt med smukt udtryk, som gør at de kan passe til forskellige stilarter og indretninger ihjem. Bambusgardiner kan bruges til både solafskærmning og rumdelere, og det gør dem til et megetalsidigt produkt. Bambusgardiner er med til at give et personligt udtryk til dit hjem, og vi forstår godt atde er så populære.

Kontakt os for yderligere information

Skulle du sidde inde med nogle spørgsmål om vores bambusgardiner, så er du mere end velkommen tilat kontakte os. Vi hjælper dig gerne med køb af vores produkter og er behjælpelige med at svare på allespørgsmål.