En medalje siger mere end tusind ord

By:

image

Når kolleger eller medarbejdere fortjener et skulderklap eller en særlig tak forgod indsats, så er der mange, som vælger at sende en blomst eller give en god flaske vin. Hvis man gerne vil prøve noget nyt og lidt anderledes, da kan en sød og sjov idé være at vise sin påskønnelse ved at belønne med en smuk, unik medalje.

Hos jef.dk har de et stort udvalg af medaljer i højeste kvalitet til gode, skarpe priser.

Medaljerne kan nemt personliggøres med en ønsket indgravering for eksempel med virksomhedens logo eller noget valgfri tekst, som rammer kollega eller medarbejder spot on for indsatsen. Det er også muligt at få specialfremstillet en medalje i samspil med den grafiske afdeling hos jef.dk.

Medaljer til enhver lejlighed der skal fejres

En medalje vil ikke kun give anledning til smil og sjov på dagen hvor belønningen tildeles, den vil også være et langvarigt bevis og minde for den stolte ejer.

Hvis medaljerne skal bruges i forbindelse med noget konkurrence hvor der fx dystes mellem afdelinger, teams eller lignende, så kan de fleste medaljer fås i både guld, sølv og bronze.

Det er også en god idé at overveje om medaljen skal være en medalje med medaljebånd, som kan hænges rundt om halsen eller om det er mere passende til aktiviteten med en medalje i æske.

Medaljer i æsker anvendes især til kåringer af månedens medarbejdere, månedens salg og lignende.

Til medaljer med bånd er der alverdens muligheder i farvevalg, båndtype og båndspidser. Der findes bånd som passer til enhver medalje og det er også muligt at få lavet et bånd med påtrykt logo, hvis det ønskes at give medaljen et endnu mere personligt præg.

Nogen af de mest populære medaljer er bl.a. Alexander den store og Richard Løvehjerte, som begge er med meget flot udsmykning i et lidt neutralt design. Hvis medaljen er til et lidt mere kreativt og sjovt indslag, så anbefales medaljen Svend Tveskæg, som er en lille glad figur, derogså nemt kan tilpasses til den enkelte aktivitet.

Ekspertise til den helt store guldmedalje

Jydsk Emblem Firmaer kendt for deres gode håndværk og mange års erfaring. Hvis du har de mindste

spørgsmål i forbindelse med design, valg eller muligheder for at få tilpasset medaljer, så de passer

perfekt til din virksomhed eller aktiviteten så kontakt info@jef.dk eller ring på tlf. 70 40 09 68

Posted in: Arbejde