Få købt værktøj til efteråret

By:

Hver årstid bringer sine reparationer og pligter med sig både i forhold til have og hus. Det gør efteråret også. Det er derfor en god ide allerede nu at undersøge, om man har det værktøj, man skal bruge, til vinterens projekter. Ellers kan man med fordel købe det nu. Hvis man er heldig, kan det være, at man finder det på tilbud, fordi man er lidt forud. 

Hos Dorch & Danola har de stort udvalg af værktøj både til brug i haven og i huset. Lige meget hvilke projekter man skal i gang med i efteråret, vil man derfor kunne finde det værktøj, man skal bruge hos dem. 

Værktøj til huset

Når man har et hus, er der altid meget at lave. Det er et projekt, man aldrig rigtig bliver færdigt med. Heldigvis er de fleste projekter ikke nogle, der er meget presserende. Bare nogle der er rare at få klaret. Når efteråret står for døren, er det en god ide at gå huset igennem udvendigt. Efteråret bringer masser af regn og storm med sig, og det skal huset kunne holde til. Det kan derfor være en god ide at få tjekket tagrenderne og set døre og vinduer efter. 

Hos Dorch & Danola finder du alt til at gå dit hus efter udvendigt, så det er klar til regn og blæst. Det er for eksempel pensler, træolie og stiger.

Værktøj til haven

Også udendørs er der meget at se til, når du skal gøre klar til efterår og vinter. Det kan være, at du skal have hugget noget brænde. Eller have skåret nogle grene af et træ, så de ikke brækker af under en storm og forårsager skade på huset, bilen eller i værste fald på mennesker. Dorch & Danola har blandt andet økser og motorsave, så du kan komme i gang med at gøre noget ved dine træprojekter. 

Derudover kan du hos dem også finde en løvblæser. Efteråret er i jo i sandhed højtid for nedfaldne blade. Hvis du gerne vil have, at din have ser ordentlig ud om efteråret, kan du med en løvblæser nemt samle dem i et hjørne. Det giver et mere ordentligt udtryk i haven. 

Gør værkstedet klar til efteråret

Efteråret er tid for at rykke indenfor og sysle med forskellige ting der. Det kan for eksempel være, at man har sit eget værksted. Det kan derfor være en god ide at se, om der er noget, man mangler til de projekter, man skal i gang med i værstedet i løbet af vinteren. Man kan helt sikkert finde det, man mangler, blandt Dorch & Danolas store udbud af værktøj. 

Hvis man skal til at indrettet et helt nyt værksted, har Dorch & Danola også remidierne, man skal bruge. De har nemlig et stort udvalg af værkstedsinventar. Det er skabe, bukke og rullevogne med masser af opbevaring. På den måde er man allerede langt i forhold til at skabe et godt værksted, hvor man kan skabe alle de ting, man går og drømmer om. Det kan være at bygge sine egne møbler. 

Posted in: Dorch Danola