Find alt hvad du skal bruge af vinduespudserudstyr hos Thy Clean

By:

Thy Clean er som navnet antyder hjemmehørende i Thy tæt på naturparken og flot placeret mellem Vesterhavet og Limfjorden. Thy Clean har som formål at dække deres kunders behov for rengøringsmidler og rengøringsartikler generelt. Der sælges kun kvalitetsprodukter, som virksomheden selv har afprøvet, og der stilles ikke krav om at der indkøbes store mængder. Der leveres ganske enkelt det, kunden har behov for.

Hos Thy Clean har de alt til alle former for rengøring. Dette gælder også, når det handler om udstyr til vinduespolering og polering af glaspartier. Dette er ofte en yderst vigtig opgave i forbindelse med rengøring af kontorer, fabrikker, institutioner, men også ved rengøring af private hjem.  Det kræver det nemlig det rigtig grej at udføre ordentlig vinduepudsning. Hos Thy Clean forhandler de vinduespudserudstyr fra blandt andet TopLock. Dette er udstyr, der opfylder de højeste krav og som er kvalitet hele vejen igennem.

Når du skal pudse vinduer eller andet glas skal du naturligvis have vinduesskrabere af ordentlig kvalitet. Dette får du naturligvis med Toplocks vinduesskrabere, som du kan få via Thy-clean.dk i flere udgaver. Her kan du desuden få ekstra udstyr som et teleskopskaft, der trinløst kan reguleres fra 80 cm til 171 cm. Skaftet er forsynet med en bevægelig kugle der skåner både håndled og skulderparti. Men du kan naturligvis også få det bedste i vinduessæbe, spande der er velegnet til gasrengøring, du kan få vaskebetræk der passer til dit behov, men også stålskinner med og uden gumme til udskiftning på din skraber samt masser af andet udstyr og reservedele. Men den bedste løsning for mange er måske at købe et såkaldt startsæt til vinduespudsning. Helt basalt kan du for lidt mere end 300 kroner få et startsæt med en vinduesskraber, et vaskehåndtag med mikrofiberbetræk, 1 liter vinduessæbe samt en mikrofiberklud til eventuel aftørring af kanter og striber. På sætte kan skinnerne udskiftet uden problemer, og det kan købes nye skinner. Det er nemt at udskifte med en åbningsknap. Et sæt som dette gør dig super hurtigt klar til at komme igang med vinduesrengøring.