Frøhlich.dk – tandlæge i Albertslund med udvidede åbningstider

By:

Står du for at skulle have foretaget tandlæge arbejde – det være sig alt fra den obligatoriske halvårlige tandrensning med tilhørende tandeftersyn over rodbehandling, fyldning (eller udskiftning af samme) eller parodontose behandling til decideret broarbejde, isættelse af implantater eller montering af krone – så ønsker du nok en tandlæge, som på én gang er billig, dygtig, og specialist i at håndtere patienter med tandlægeskræk. For lad os bare se det i øjnene: Mange tandproblemer kunne være undgået, hvis du ikke havde været så tævende over for det at opsøge en tandlæge i god tid!

Frøhlich – tandlæge i Albertslund med kompetence, erfaring og til billige priser

Ud over de priser, som er fastsat af Dansk Tandlægeforening, kan tandlæge Frøhlich tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser på tandbehandling i Albertslund. Efter den indledende undersøgelse vil tandlægen kunne fortælle dig præcis, hvad der skal ske i det videre behandlingsforløb, og give dig en nøjagtig pris på tandbehandling.

Hos tandlæge Frøhlich i Albertslund får du professionel og kompetent behandling fra start til slut, uanset om du blot skal have renset tænder, taget røntgenbillede, udskiftet en fyldning eller skal i gang med et længerevarende behandlings forløb.

Gode åbningstider og online booking hos tandlæge Frøhlich

Du vil dertil opleve en høj grad af fleksibilitet. Tandlæge Frøhlich har, i modsætning til mange andre tandlæger, udvidet åbningstid. Mandag, tirsdag og onsdag holder klinikken åbent helt til 19:00, og tirsdag åbner den endda allerede kl. 07:00. Dette betyder, at du har mulighed for at undgå at skulle tage fri fra arbejde for at passe din tandlæge. Og den centrale beliggenhed i umiddelbarnærhed af Albertslund Station – midt på Stationstorvet, med fine parkeringsmuligheder – betyder, at du ikke skal bruge så lang tid på transport.

Der ud over kan du, ved hjælp af det smarte booking system på frøhlich.dk, booke tid online – det er nemt, i forhold til at skulle hænge i røret på et bestemt tidspunkt.

Læs mere på frøhlich.dk og book tid allerede i dag.

Posted in: Frøhlich.dk