Hvorfor skulle du købe et scenetæppe?

By:

Enkelt – et scenetæppe gør din optræden til en langt større oplevelse. Man skulle ikke tro at et tæppe kunne gøre den store forskel, men det gør det.

Som optrædende prøver du mange forskellige scener. Og helt ærligt, det er ikke alle der er lige gode til at formidle den gode forestilling. Uanset hvor talentfuld du er, så er indkøbscenteret ikke altid det optimale sted at optræde.

Fokus på forestillingen

Et teaterstykke, monolog eller noget helt tredje kræver publikums fokus og koncentration. Hvis der foregår noget bagved scenen, så fanger det publikums opmærksomhed. De bliver distraherede og fanger ikke budskabet eller pointen.

Måske går de endda glip af vigtige små detaljer i stykket. Til sidst går de videre eller begynder at snakke med sidemanden. Du mister dit publikum.

Fjern støj med et tæppe

Et simpelt tæppe kan fjerne al baggrundsstøj så publikum kan bevare fokus på det der er vigtigt. Hæng et baggrundstæppe op, gerne sort. Så har du omgående sorteret distraktionerne bag dig væk.

Et scenetæppe er vævet på en særlig måde og er ekstremt tykt. Det betyder at tæppet kan sortere både lyd og lys fra. Fokus kommer hundrede procent på det der foregår på scenen.

Undgå selv at blive forstyrret

Du er nok ikke den eneste der har prøvet at blive distraheret af hændelser udenfor scenen. Der kan ske hvad som helst i dit synsfelt. Det kan stoppe en replik eller få dig til at tabe noget. Et helt kor kan gå glip af en starttone og starte på vidt forkellige toner. Dit fokus er lige så vigtigt som publikums. Du kan bruge tæpper til at indramme scenen og give lyden retning. Brug gerne et tæppe bag publikum også. Det giver forestillingen lidt mere eksklusivitet. Scenetæpper kan du købe i forskellige størrelser og farver hos Sunstill.