Køkken anno 2019

By:

Skal du have nyt køkken, er der mange ting, du skal tage stilling til. Hvordan skal armaturet se ud, og hvilket materiale skal det være lavet af? Skal køkkenet være i træ eller skal det være farvet? Skal emhætten være skjult eller ej? Vi har samlet et par gode råd til dig, der skal have nyt køkken i 2019.

Vil du have et køkken, der er både stilsikkert og moderne, men som samtidig kan holde i mange år, så kan du med fordel have følgende fire tips i baghovedet, når du handler: farver er et hit, store lamper giver godt lys, hele rummet skal inddrages og stål er det bærende materiale.

Farver – forskellige farver i køkkenet giver liv og varme til rummet. Og du behøver ikke vælge 3 forskellige farver til lågerne – det kan sagtens være samspillet mellem fx messing, træ, tekstiler og en enkelt kulør på skabene, der udgør det farverige spil.

Store lamper – særligt over køkkenøen er store pendler et hit i 2019, og det skyldes to ting: Det giver et godt og grundlæggende arbejdslys, og det ser fedt ud.

Hele rummet – når du arbejder med kulørene og indretningen, skal du tænke hele rummet ind. Mal også væggene i en flot farve, og dæk gulvet med et smukt tæppe. Det er altsammen med til at skabe en helhed, der gør køkkenet til et ægte leverum.

Stål – Som materiale er stål udødeligt. Det går aldrig af mode, og det er yderst holdbart. Du kan enten vælge at mikse de forskellige former for stål, fx messing, kobber etc. eller du kan gå efter én stålart. Stålvaske og armaturer et godt sted at arbejde med stålet, ligesom du kan overveje, om du tør beklæde en væg eller et område med stål.

Og husk så, at uanset hvad du vælger, så er det absolut vigtigste, at du er glad! 

Posted in: Stålvaske