Lav fejlene under træningen og red liv når det gælder

By:

image

Optisafe er en virksomhed, der hjælper undervisere og instruktører med at skabe realistiske scenarier til træning og uddannelse, der ikke blot bidrager til bedre læring, men også til at redde liv. For når man lærer gennem realistisk simulationstræning, så husker man meget bedre end når man blot læser sig til det. Man har på denne måde muligheden for at lave alle fejlene under træningen og lære af dem, så man er klar, når man står i den virkelige situation.

Når man træner med simulation har man desuden en kortere og fladere læringskurve, hvilket betyder, at man har et større overskud, og husker tingene i længere tid. Derudover giver denne træningsform eleven mulighed for at blive mere sikker på sine evner i trygge rammer.

Hvilke produkter kan I finde hos Optisafe?

I kan finde produkter inden for tre hovedkategorier, som er ”Brand”, ”Førstehjælp” og ”Undervisning”. Giv jeres team og elever de bedste muligheder for læring gennem simulationstræning, og oplev hvordan øget selvtillid og praktiske evner kommer helt naturligt. Til førstehjælp kan I finde alt til undervisning og forbrug – og alle produkterne er selvfølgelig i godkendt kvalitet. Mange af produkterne leveres af deres mangeårige samarbejdspartnere AMBU, 3B Scientific og Traumalab, så I med garanti får den bedste kvalitet. Til undervisningsbrug og simulationstræning inden for medicin, pleje, redning og brandtræning finder I produkter udviklet til netop specialiseret indlæring, så I og jeres elever kan få den optimale læring.

image-1

Bedre undervisning giver dygtige og professionelle medarbejdere

I kan altid ringe ind til dem og få en sank om hvilke materialer, der kunne forbedre jeres undervisning, eller hvis I mangler specialprodukter til jeres arbejdet. Deres mangeårige erfaring betyder, at de vil kunne hjælpe jer med at finde en løsning til selv de mærkværdigste forespørgsler. I kan også deltage i konkurrence om en NorthAid førstehjælpskasse ved at tilmelde jer til deres nyhedsbrev.

Posted in: Sundhed