Med glashylder efter mål kommer dit badeværelse til at passe til dine behov

By:

På dit badeværelse er der mange “møbler”, der godt kan komme til at virke ret bastante. Både toilet, badekar og vask kan komme til at fylde meget på badeværelset. Derfor er det rart med nogle hylder, der ikke gør. Dermed bevarer du et mere let og luftigt udtryk på badeværelset og har samtidig plads til at sætte dine parfumer, tandbørster og lignende plejeprodukter fra dig. 

Du kan selvfølgelig købe færdige glashylder i en butik, men hvorfor gøre det, når du kan købe glashylder efter mål? Det er glashylder, der er skåret efter lige præcis de mål, som du har brug for. Det kan være jo være, at dit badeværelse ikke lige passer til de standardmål, der er på hylder. 

Et af de steder, hvor du nemt kan bestille glashylder efter mål, er på webshoppen glasse.dk. De arbejder med en lang række forskellige former for glas. Det at få skåret nogle glashylder burde derfor være det mindste problem. De har nogle meget rimelige priser på deres produkter. Du skal derfor bare skrive til dem for at få et tilbud på, hvad de unikke glashylder kommer til at koste dig – det er ikke meget i forhold til, hvor meget de færdigproducerede hylder koster. 

Du kan bruge hylderne en lang række forskellige steder. Det mest åbenlyse vil selvfølgelig være, at du har sådan en hylde over vasken, hvor du kan stille de plejeprodukter, som du bruger hver dag. Du kan dog også have flere hylder hængende på væggen, som du kan opbevare andre ting på. Det kan for eksempel være håndklæder, som du også har brug for på badeværelset. Med en glashylde kommer det nærmest til at se ud som, at håndklæderne svæver ud fra væggen. 

Har du brug for at stille nogle ting ved badekarret, er en glashylde også den oplagte mulighed. Der kan du for eksempel stille duftlys og aromaterapiolier, så du kan dufte til noget dejligt, når du ligger i badekarret.