Pryd middagsbordet med Lyngby Glas

By:

Når der kommer gæster over til middag, skal der selvfølgelig dækkes op med et flot middagsbord. På et middagsbord er det alle elementer, der tilsammen skaber det overordnede udtryk på bordet. Heriblandt er også de glas, du vælger at bruge i opdækningen, en stor del af det endelige resultat af bordopdækning.

Er du på udkig efter nye glas, der kan pryde jeres fremtidige middagsborde, eller mangler du måske at få styr på det sidste julegaveønske, så er lyngby glas et oplagt ønske. De smukke krystalglas fra Lyngby pryder ethvert middagsbord, og uanset hvad menuen eller aftenen byder på, så vil du helt sikkert kunne finde de rette glas hertil.

Lyngby glas til enhver anledning

Om jeres aften skal gå med at smage på forskellige specialøl, lave lækre drinks, nyde gode vine eller om I skal fejre og skåle i champagne, så vil Lyngby have glas, der passer perfekt til anledningen. Lyngby producerer nemlig alle slags glas lige fra ølglas og små shotsglas til vinglas, champagneglas og de velkendte whiskyglas.

Foruden glas producerer Lyngby også karafler, der passer til glassene. Og hvor gennemført ville det ikke lige være med et middagsbord, hvor både glas og karafler matcher? Dét ville være prikken over i’et for et gennemført middagsbord.

De krystalklare glas fra Lyngby vil pryde dine middagsborde i mange år fremover. Glassene er nemlig produceret i miljøkrystalglas, der giver dem en lang levetid, så du kan få glæde af dem til de mange middagsselskaber, du arrangerer for venner og familie i fremtiden. Og som en ekstra bonus kan glassene selvfølgelig også gå i opvaskemaskinen, så du ikke skal stå alene med hele opvasken, når gæsterne er taget hjem.

Posted in: Isenkræmmer