Second Female – moderigtigt tøj i sommerens farver

By:

De kolde vintermåneder i Danmark kan virke helt endeløse. Derfor kan man sommetider helt glemme at have styr på garderoben, når det endelig begynder at blive plusgrader igen. Men det er så skønt at rende rundt med bare ben under en flagrende nederdel eller danse sommernætterne væk i en farverig og luftig sommerkjole. Udlandet har ofte kritiseret os danskere for at gå i for meget tykt, gråt og sort tøj, hvilket afspejler det generelle vejr i Danmark. Men de varmere temperaturer kalder på farver, mønstre og lettere tekstiler. Og det er her Second Female kommer ind i billedet.

Deres skandinaviske og stilrene design har gjort dem til et af favoritmærkerne hos rigtig mange kvinder i både Danmark og det store udland. Så hvis du skal have skiftet vintergarderoben ud med raffineret sommertøj, er Second Female garanteret noget for dig. Det danske brand har 19 års erfaring i at designe tøj med fingeren på pulsen. Tøjet skaber de ud fra sæsonens musthaves, tidens tendenser og høj standard i både materialer og design. Deres særlige varemærke er deres grafiske og stilfulde prints på blandt andet deres bluser og nederdele.

Og når du skal på stranden kan du blot hoppe i deres trendy bikinier og tage deres stribede håndklæde i 100% bomuld over skulderen.

Second Female på kysthuset.com

Kysthuset åbnede deres butik med accessories, sko og tilbehør i Odder i 2014 og har siden da været et af favoritstederne blandt modeentusiaster i området. Men heldigvis skal du slet ikke være i Odder eller omegn for at få fingrene i det væld af lækre tøjmærker, de fører. Udover Second Female har de blandt andet også InWear, Billi Bi, Lee Jeans, Lollys Laundry, Mos Mosh og meget mere. Du kan se deres interessante udvalg på kysthuset.com.

Posted in: Mode