Det kan betale sig for dig at blive vikar hos DK-vikar.dk

By:

Hvad arbejder du med?

Der er noget identitets-skabende ved ens jobsituation, selv i det sen-moderne samfund, hvor uddannelserne er mange, og den sociale arv med nogenlunde lethed kan brydes.

Derfor kan det også virke psykisk nedbrydende for den enkelte, hvis man ikke har noget arbejde at identificere sig med, og den nuværende jobsituation lægger ikke ligefrem op til mange faste jobstillinger i den branche, man har uddannet sig til – og selv de mindste virksomheder får også flere hundrede ansøgninger til deres opslåede stillinger. Og så har vi ikke engang nævnt antallet af uopfordrede ansøgninger, de modtager.

Løsningen for mange kan være ad hoc-arbejde, hvor man laver lidt af det, man er kvalificeret til og ellers kan påtage sig af ufaglært arbejde enten som freelancer eller via tidsbestemte perioder i et firma.

Det er nemlig muligt at finde en del af den slags jobs på tidsbegrænsning, da firmaer kan opleve perioder med ekstra travlhed eller sygdom, hvor lige dine evner kan komme til udbytte og fordel for dem.

Det kan dog være svært for en selv at holde styr på, hvor og hvornår der opstår åbninger for en kortere eller længere ansættelses- eller tilknytningsperiode, som kræver et stort netværk og organiserings-arbejde, som i sig selv er en fuldtidsstilling værd.

Men heldigvis findes der entiteter, der sørger for kontakten mellem arbejdsgiver og modtager, såsom danske Dk-vikar.dk, der har et stort kartotek over virksomheder, der ofte har brug for arbejdskraft i kortere eller længere tid.

De sørger for at matche dig med dem, der har brug for dig, så du kan få arbejde, og så skal du ellers bare stå for at gøre det, du er bedst til, og så sørger DK-vikar.dk for, at der bliver fundet arbejde til dig.

På den måde får du også automatisk opbygget dig et netværk i de brancher, du har god arbejdsevne indenfor, og det kan potentielt føre en fastansættelse med sig, fordi arbejdsgiveren ved selvsyn kan se, at du kan magte opgaverne til fulde.

 

 

Posted in: DK-vikar.dk